Een pup heeft natuurlijk goed eten nodig om zich goed te ontwikkelen. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor vers vlees pup. Een pup heeft juist die extra mineralen en bouwstoffen nodig die je in vers vlees aantreft. Brokken en fabrieksvoedsel is prima als supplement, maar mag eigenlijk nooit het primaire dieet zijn van een hond. Wij mensen kunnen ook wel leven op fabrieksvoedsel en magnetronmaaltijden, maar het is zeker niet gezond als dat ons primaire dieet zou zijn. We hebben vers voedsel nodig zoals verse groente, gekookte aardappelen en biologisch vlees. En zonder vlees is het ook prima mogelijk om als mens te overleven, zolang je dan de juiste vleesvervangers tot je neemt. Zo heeft een hond baat bij vers vlees en je pup, die nog moet groeien, is dan ook zeer gebaat bij vers vlees pup van Animal Food Express. Net zoals een baby of jong kind niet kan eten wat een volwassene eet, zo ook moet je het dieet voor een pup goed laten aansluiten bij de leeftijd van je trouwe viervoeter. Vers vlees pup kan dus anders zijn dan het verse vlees dat je zou kopen voor een volwassen hond. Via Animal Food Express kun je dan ook precies zien hoe je een pup moet voeren en hoeveel je een pup moet voeren. Het is dan ook fijn dat je vers vlees pup in de juiste hoeveelheden kunt inslaan. Je leest op de site ook hoe je de voermomenten over een dag kunt verdelen. Zo wordt aangereden om een pup tot 4 maanden oud 4 keer per dag te voeren. De hoeveelheid is dan 50 gram per KG aan lichaamsgewicht. Dat is het totaal, dus je moet die 50 gram delen door de 4 eetmomenten. Zodra je hond ouder dan 4 maanden is, maar nog niet ouder dan 7 maanden, dan kun je volstaan met 40 gram per KG lichaamsgewicht. Alleen verdeel je die 40 gram vers vlees pup dan over 3 eetmomenten. Zo zie je op de site een volledig overzicht met de hoeveelheden vers vlees pup voor iedere levensfase van de hond. Daarna kun je via de site dus ook meteen de juiste hoeveelheden aan vers vlees pup inslaan. je kunt namelijk via de webwinkel een bestelling plaatsen en het vlees wordt dan netjes naar je adres verzonden. Ze gebruiken voor het ingevroren vlees een koeltruck, dus het arriveert allemaal in bevroren toestand. Daarna kun je thuis dan ook direct in de vriezer plaatsen. Wel zo handig natuurlijk als je meteen een voorraad wilt inslaan.

Bestel vers vlees pup en meer via animalfoodexpress.nl

Via de website kun je dus meteen vers vlees voor je pup bestellen, maar dat is uiteraard niet alles. Je kunt er ook voer kopen voor volwassen honden en ook voor je kat. Zo kun je bij Animal Food Express onder andere terecht voor: 

  • Geitenoren
  • kalf kauwhoefjes
  • Kalkoennekken

Dit is slechts een hele kleine greep uit het assortiment. Op de site vind je een overzicht van alles dat je kunt bestellen. 

Bestel online en verwen je huisdier

Je kunt alles dus online via de winkelwagen bestellen. Afrekenen doe je ook online en daarna kan je huisdier genieten van het lekkerste voer en de meest gezonde snacks.