Hoeveel kost ragdoll-kat in Filipijnen?

Home of Quality and Pedigree ragdoll katten en kittens, Like onze pagina. Solid point ragdolls hebben hun donzige lichaamsbouw elegant gemarkeerd, waardoor ze veel op de Siamese katten lijken. De prijs van de ragdollkat wordt beïnvloed door factoren zoals de stamboom van de kat, het land of de staat, leeftijd, showrecord (indien aanwezig) en het doel van het ras. Ragdolls voor show zullen naar verwachting bepaalde patronen en kleuren hebben die worden aanbevolen door The Cat Fanciers Association (CFA).

In sommige landen, zoals China, is een ragdoll-kat niet alleen een huisdier; het wordt ook beschouwd als een statussymbool. Omdat dit type Ragdoll geen markeringen op het hele lichaam heeft, kun je het herkennen aan de kleuren die op de staart, voeten en oren verschijnen. Een vraag waar elke toekomstige eigenaar van een ragdoll-kat altijd aan denkt, is de prijs van de ragdoll-kat. Ragdoll-katten worden doorgaans alleen verkocht door fokkers, wat betekent dat u deze prijs eerder betaalt dan de adoptieprijs.

Zolang je de kat goed traint vanaf het moment dat het een kitten is, hoef je niet veel schade aan te richten als de kat ouder wordt. Dit omvat zaken als een kattenbed, voer- en waterschalen, speelgoed, een microchip, vaccinaties, operaties, accessoires en voedsel. Bovendien is dit kattenras niet direct op de markt verkrijgbaar, wat de kosten nog meer verhoogt. Naast het kopen van de kat, zult u benodigdheden en andere dingen moeten kopen zodat de kat comfortabel, veilig en gezond in uw huis is.

Het is belangrijk op te merken dat, met uitzondering van de hoge fokkersprijs van deze katten, elke andere selectie van kattengebruik ongeveer hetzelfde zal kosten op de maandelijkse schaal. Veel experts zeggen dat je dit onethische gedrag zult aanmoedigen door katten te kopen van deze 'fokmolens'. Omdat de huisdierenindustrie zo invloedrijk is, is het heel gemakkelijk om kortingsbonnen en andere manieren te vinden om centen te knijpen terwijl je de alledaagse voorwerpen koopt die je kat nodig heeft, zoals voedsel of kattenbakvulling. Bovendien is de kans groot dat deze fokker onbetrouwbaar is en u katten verkoopt die geen Ragdoll-bloed in zich hebben.

Deze gestreepte strepen lijken op de letter „W” op het voorhoofd van de Ragdoll, waardoor het een beetje op een bezorgde kat lijkt.

Leave a Comment

All fileds with * are required