Waar ragdoll-kat kopen?

De gemakkelijkste manier om een ragdoll te adopteren, is door middel van een redding die gespecialiseerd is in Ragdolls. Een goede plek om te beginnen is door een raszoekopdracht te starten op Adopt-A. Om te voorkomen dat allergenen door uw stofzuiger worden gerecycled en voor gebruiksgemak, is een draadloze stofzuiger met een HEPA-filter zoals deze Dyson V10 Animal precies wat u nodig hebt. Als je op zoek bent naar een kleine lichtgewicht kat, is een Ragdoll misschien niet de beste kat voor jou.

Vrouwtjes wegen vaak tussen de 10 en 15 pond en mannetjes tussen de 15 en 20 pond. Voordat je vertrekt, ontvang je direct een verzekeringsofferte voor een Ragdoll van Petplan. We gebruiken ze al meer dan 15 jaar en hebben altijd uitstekende service gekregen. Dat gezegd hebbende, het valt niet te ontkennen dat Ragdolls hun veeleisende karakter goedmaken door hun eigenaren in ruil daarvoor veel liefde te bieden.

Ze produceren traditionele, sepia- en nertsragdolls in kleuren, waaronder chocolade, schildpad, vlam, blauw en zeehond in mitte, tweekleurige, puntige en lynxpatronen. Als je je ragdoll graag regelmatig poetst en verzorgt, waarvan ze graag geborsteld worden, is het niet moeilijk om hun jassen in topvorm te houden. Een gladde borstel werkt goed op de vacht van een Ragdoll - gebruik hem weinig en vaak om te voorkomen dat je huis bedekt raakt met haar. Wanneer u een ragdoll-kat koopt, moet u beslissen over een cattery of fokker, aangezien sommige gewetenloze fokkers het Birmese kittens voor haar geven.

Pinkerton Ragdolls is een toegewijde hobbyfokker die zelf gekweekte ragdoll-kittens te koop aanbiedt in Georgië. Je zult een Ragdoll beter in de gaten moeten houden, omdat deze je misschien niet informeert als hij pijn of honger heeft door te miauwen zoals andere katten dat doen. En je zult ook merken dat je bedekt bent met Ragdoll-vacht, waar je ook in je huis zit, want de kat zal ongetwijfeld al hebben geslapen en overal op elke stoel die je kiest hebben afgeworpen. Ragdolls zijn grote, goed gebreide katten met een helder, gedenkwaardig uiterlijk, massieve botten en brede borsten.

Zoals je kunt zien, zijn er veel dingen die je moet overwegen voordat je je ertoe verbindt om Ragdoll-eigenaar te worden (of eigendom te zijn van een Ragdoll). Enkele dingen die u moet overwegen voordat u het opneemt tegen een ragdoll-kat als aanvulling op uw huisgezin, is of u al dan niet kinderen en andere huisdieren heeft. Als je geïnteresseerd bent in het ras, is de kans groot dat het perfecte ragdoll-kitten hier bij Pinkerton Ragdolls op je wacht. We geven een zeer belangrijke en dwingende reden om misschien geen Ragdoll te kopen, samen met een aantal andere dingen die u zorgvuldig moet overwegen voordat u dat doet.

Een ander ding waar je aan moet denken, is of je ragdoll wel of niet overweg kan met de andere katten en huisdieren in je huis.

Leave a Comment

All fileds with * are required