Zijn ragdoll-katten behoeftig?

Dit ras is niet zo onafhankelijk als de gemiddelde huiskat. Ze zijn veel behoeftiger en hebben meer aandacht nodig dan de meeste andere kattenrassen. Ze hebben meer aandacht nodig dan het gemiddelde binnenlandse ras, en ze vinden het leuk om er veel tijd aan te besteden. Als je erover denkt om een Ragdoll te kopen, moet je ervoor zorgen dat je meestal thuis bent of dat er een vriend of iemand van je kat langskomt om het te controleren.

Hebben ragdoll-katten veel aandacht nodig? ragdoll-katten, hoewel ze vrij onderhoudsarm zijn, zullen in feite veel socialisatie van je eisen en hebben de neiging om gezelschap te verkiezen boven onafhankelijkheid. Ze brengen graag tijd door met hun menselijke familie en kunnen er nogal in je gezicht over zijn. Hoewel de meeste katten volledig of meestal onafhankelijk zijn, worden ragdolls effectief gefokt om meer op honden te lijken. Ze zullen je op zijn minst zonder andere reden volgen om in dezelfde kamer te zijn.

Ik zou ze geen onderhoudsarm noemen, maar ze houden echt, echt van mensen en hebben een zekere mate van eerbied voor hun eigenaren. Ragdoll-katten zijn een merkwaardige mix. Ze eisen geen constant onderhoud en staan toch bekend om hun sociale, soms kleverige karakter. Ragdoll-katten zijn lieve en relaxte katten die geweldige metgezellen zijn terwijl je thuis bent.

Ragdolls kunnen aanhankelijk en afhankelijk worden van hun eigenaren. Maar als je kat bijzonder vocaal is, vraag je je misschien af of het kan worden toegeschreven aan hun spraakzame aard of dat het het resultaat is van iets anders. We hebben het onderzoek gedaan om u het antwoord te geven. Het bepalende kenmerk van een ragdoll-kat is hun neiging om slap te worden wanneer ze worden opgepakt.

Natuurlijk doen ze dit niet elke keer. Als ze nerveus of geïrriteerd zijn, zullen ze zich gedragen als elke andere kat. Maar over het algemeen zijn ze erg tevreden om door hun eigenaren te worden behandeld en zullen ze ontspannen in je armen zitten. Daarnaast heb ik ragdolls in het midden van de vloer zien floppen in de hoop op aandacht.

Hoewel elke individuele kat anders is, hebben de meeste van hen een soort speelgoed of activiteit die ze zelf kunnen gebruiken en die ze een tijdje tevreden zullen houden. Ragdolls zijn waarschijnlijk de meest hondachtige in hun maniertjes en persoonlijkheidskenmerken van alle kattenrassen die er zijn. Je kunt ook maaltijden timen voor precies wanneer je thuiskomt, zodat je Ragdoll effectief wordt afgeleid terwijl je tot rust komt van een lange dag. Het is nu aan jou om de manier waarop je met je Ragdoll bent aan te passen, inclusief quality time ermee doorbrengen.

Angstige Ragdolls zijn erg kwetsbaar en ze zoeken zekerheid en bescherming van degene aan wie ze zich hebben gehecht. Als je kat een beetje te verdrietig lijkt om je te zien gaan en een beetje te opgewonden voor je terugkeer, kan dit een teken zijn dat ze eenzaam zijn tijdens je afwezigheid. Besteed altijd tijd aan het voorstellen van uw kat aan een potentiële vriend en kijk hoe ze met elkaar omgaan voordat u iets toevoegt aan uw huishouden. Vaak een verrassing voor mensen die niet bekend zijn met de gedragspatronen, ragdoll-katten vinden het heerlijk om opgepikt te worden, zelfs als ze uit hun prille afhankelijkheid zijn gegroeid.

Bijna als een baby die eraan gehecht is mama, willen ragdolls je in het oog houden om je aanwezigheid en genegenheid te voelen. Neme leefde een prachtig en vol 16 jaar leven met zoveel toewijding en liefde voor mij, en ik had zoveel geluk dat ik werd gekozen om haar moeder te zijn ???? Ja, ik ben gezegend met het feit dat ik geliefd en eigendom ben van 2 prachtige ragdolls, en hoewel ik er nu maar één heb, is het nog steeds het beste ter wereld. Dat betekent natuurlijk niet dat je je Ragdoll erin moet verdrinken elke keer dat hij bij je in de buurt komt, want dat zou het punt van het bezitten van een Ragdoll een beetje verslaan.

Leave a Comment

All fileds with * are required