Hoeveel zijn ragdoll-Perzen?

De totale gemiddelde kosten van een Perzische ragdollmixkat zijn 150 tot 200 pond. Je kunt verwachten dat je standaard Perzische Ragdoll-mix tussen de 10-15 inch (25-38 cm) lang is en ongeveer 8-13 pond (4-6 kg) weegt. Ondanks hun afkomst en nieuwe erkenning in de designerkattenwereld, zijn Perzische Ragdoll-mixen over het algemeen niet het duurste designerras (wat ik niet zou aanraden om te krijgen). Perzen hebben hun jassen nodig die dag na dag worden geborsteld, waar een Ragdoll meer uitgebreide periodes kan doorbrengen tussen het voorbereiden van vergaderingen.

Hoewel de fokkersprijs waanzinnig duur lijkt, laat het je zien dat de kat gezond is en een raszuivere Ragdoll. Desalniettemin geven Ragdolls over het algemeen de voorkeur aan rustige, in plaats van luidruchtige leefomgevingen en zijn ze het gelukkigst volledig binnenshuis gehuisvest. Hoewel Ragdolls vrij kalm zijn wat katten betreft, zijn ze behoorlijk speels en kunnen ze voor sommige oudere volwassenen een beetje veel te hanteren zijn op hun kittenoren. Omdat beide rassen een loyaal en beschermend karakter hebben, zijn Perzische Ragdoll-mixen geneigd verlegen te zijn in de buurt van vreemden en is bekend dat ze miauwen, hoewel ze op enigerlei wijze zelden agressief zijn.

Het normale gemiddelde gewicht van de mannelijke Perzische ragdoll-mixkat is ongeveer 20 pond, terwijl het gemiddelde gewicht van de vrouwelijke Perzische ragdoll-mixkat ongeveer 15 pond is. Perzen hebben zo'n wenselijke genetica dat ze zijn gekozen in verschillende creaties van kattenrassen, waaronder de Ragdoll-kat. Een van de grootste namen in de gezondheidswereld van Ragdoll is de ziekte van Addison, waar de bijnier niet genoeg cortisol kan produceren. Er kunnen enkele medische problemen zijn die verband houden met de Perzische ragdoll-mix omdat ragdoll-katachtigen normaal gesproken de nadelige effecten van hypertrofische cardiomyopathie ervaren.

Ragdoll-katten worden doorgaans alleen verkocht door fokkers, wat betekent dat u deze prijs eerder betaalt dan de adoptieprijs. De vacht van een Ragdoll wordt beschouwd als niet-verharen, niet alleen omdat ze een enkele vacht hebben in plaats van een dubbele vacht, maar ook omdat hun haar maanden of zelfs jaren kan groeien voordat ze afsterven en uitvallen. Naast het betalen van de initiële kosten voor uw Ragdoll-kat, moet u ook betalen om de kat de rest van zijn leven gezond en gelukkig te houden. Met opbeurende feedback als aanbeveling en voedselbeloningen wanneer ze iets bereiken dat je leuk vindt, passen Ragdolls zich snel aan en zijn echt de schattigste wezens.

De grote, aanhankelijke Ragdoll gaat slap van plezier als je hem in je armen knuffelt, de eigenschap die naar zijn naam leidde.

Leave a Comment

All fileds with * are required