Wat is de zeldzaamste kleur van de ragdoll-kat?

Zelfs zo populair als ragdolls zijn, zijn er nog zeldzamere kleuren. De zeldzamere kleuren van ragdoll zijn bruin, paars, crème, kaneel en bleek. Zelfs zo populair als ragdolls zijn er nog zeldzamere kleuren te vinden, de zeldzamere ragdoll-kleuren zijn chocolade, lila, room, kaneel en reekalf. De zes belangrijkste puntkleuren van Ragdolls zijn zeehond, chocolade, blauw, lila, rood en crème.

Deze kleuren kunnen effen of gearceerd zijn met Lynx (Tabby) markeringen, Tortie of een combinatie van beide, bekend als Tortie-Lynx. Lila is de zeldzaamste kleur van Ragdoll-katten. Als je je hart hebt gericht op het adopteren van een Lilac ragdoll-kitten als huisdier, dan moet je je onderzoek doen om een Ragdoll-fokker te vinden die gespecialiseerd is in het fokken ervan en bereid zijn om op een wachtlijst te gaan. Het kan ook zijn dat een Lilac Ragdoll-kitten duurder is dan andere gekleurde Ragdolls in het nest.

Ontdek wat u mag verwachten te betalen voor uw Ragdoll Kitten met onze prijslijst voor ragdoll-katten. Ragdoll-kleuren zijn vrij ongecompliceerd. Ik heb ze hier vermeld van donkerste tot lichtste. Seal — Seal is erg donkerbruin.

Ragdolls met dit kleurpunt doen erg denken aan Siamese katten. Laten we het nu hebben over de kleurontwikkelingen van ragdoll, maar laten we eerst de basisprincipes van ragdoll-kleuren bespreken. Het lichaam van Van Ragdolls is wit en vergeleken met andere kleuren hebben ze meer witte gebieden op het lichaam, terwijl hun oren en staart donker zijn. Zoals alle katten zijn Ragdolls vatbaar voor bacteriële en virale infecties zoals panleukopenie, calicivirus, rhinotracheïtis en hondsdolheid, die te voorkomen zijn door vaccinatie.

Hier zijn alle mogelijke kleuren waar een ragdoll-kat in kan komen, de meeste ragdoll-katten kunnen in een combinatie van de vermelde kleuren komen. Ragdolls met crèmepunten hebben gevlekte gebieden zoals Tortie-punten, maar deze keer worden deze plekken alleen in crème gezien en nooit gecombineerd met rood. Ragdolls met de Seal-Tortie-puntkleur hebben crème tot reekalfachtige lichamen en de vacht is lichter in de buik en borst. Er zijn veel zeldzame kattenkleuren, maar de Lilac Colorpoint (ook wel bekend als de verdunde van het Chocoladepunt) is de zeldzaamste Ragdoll-kleur.

Het woord 'lila' is slechts een technische term die door kattenverenigingen wordt gebruikt om het kleurenpatroon te beschrijven. Ter informatie, Denny en Laura Dayton verlieten Ann Baker zodat ze Ragdolls konden fokken en tonen voor anderen, aangezien Ann Baker een zeer strikt fokcontract had met iedereen die Ragdolls wilde fokken of zelfs hun katten Ragdolls wilde noemen. Als je ooit aan een ragdoll hebt gedacht of op zoek bent naar een Ragdoll-kat, is het zegelpunt meestal de kleur die opduikt. Hoewel sommige mensen met allergieën minder last hebben van katten met een gemiddelde vacht, zijn Ragdolls niet gefokt om hypoallergeen te zijn.

Katten met dit gen zullen de klassieke puntige kleuring ontwikkelen omdat het gen dat codeert voor melanineproductie in hun vacht in wezen defect is. Dat kan niet en het is GENETISCH onmogelijk voor twee puntige blauwogige katten om het nerts- of sepia-gen te produceren. Ik koop momenteel een ragdoll en heb mijn aanbetaling verlaagd op twee, een wit vrouwtje met blauwe ogen en een blauwe nertsvrouw. Als je hebt gezien dat ragdoll-kittens die met hun ouders worden geadverteerd, worden vermeld als een Mmit Seal Tortie Point en een Van Lilac Point, vraag je je misschien af wat die definities in vredesnaam betekenen.

Leave a Comment

All fileds with * are required