Kan een kat een deel van een ragdoll zijn?

Als uw kat geen papieren van een fokker heeft. Analyseer de fysieke eigenschappen van de kat · Analyseer de persoonlijkheid van de kat. Ze zijn typisch een lieve, knuffelbare en soms volgzame kat. Er is geen test voor ragdoll omdat, zoals de meeste rassen, Ragdolls werden gefokt uit katten van gemengd ras.

Je zou een kat kunnen testen om te zien of hij Serval-genen heeft, waardoor het een savanne zou worden, of Aziatische luipaardkattengenen waardoor het een Bengaals zou worden, maar er is letterlijk GEEN genetische test voor Ragdoll. U hebt een pagina of object opgevraagd dat niet op de server is gevonden. Dit kan het gevolg zijn van een typefout of verbroken link. Deze katten zijn tussen de 9-11 centimeter lang en zijn meestal 17-21 inch lang (exclusief hun donzige staart).

Ze wegen 10-20 pond, waarbij mannelijke ragdoll-katten doorgaans meer wegen, volgens de Cat Fanciers' Association. Ondanks hun imposante grootte zijn deze katten een kalm en rustig ras dat niets liever doet dan spelen en knuffelen met hun ouders als huisdier. De ragdoll-kat bezit echter eigenschappen en kenmerken die specifieker zijn voor een gezelschapskat. Van nature zijn ze een kat, dus ze voelen natuurlijk pijn, maar ik geloof dat de Ragdoll beter met pijn kan omgaan dan de meeste katten.

Siamese katten hebben korte zijdeachtige jassen, terwijl Ragdolls lange donzige jassen hebben, vergelijkbaar met de aanraking van konijnenbont. Matilda III, de perfecte kattenambassadeur bij de Algonquin, werkte bij de receptie om alle mensen te begroeten, relaxte in een chaise longue in de lobby en poseerde voor foto's met gasten. Hij is een grote kat van ongeveer 15 pond met een witte streep langs zijn neus, witte kin, witte nek en doorlopende witte zachte medium vacht helemaal langs zijn buik tot aan zijn staart. Deze katten zijn gefokt om vertrouwende, vriendelijke persoonlijkheden te hebben en zullen iedereen zonder veel voorzichtigheid benaderen.

Ragdolls vertonen geen pijn of ongemak, noch spreken ze zoveel over hun pijn als de huiskat. Als de vacht van je kat gemakkelijk gematteerd is, dan heb je misschien geen Ragdoll, want een groot kenmerk van dit ras is dat ze niet zo gemakkelijk matten krijgen als andere langharige katten. Controleer of uw kat puntig is - als de vacht op zijn lichaam lichter is dan de punten op zijn lichaam - zijn gezicht, oren, staart en benen. Ze kunnen jassen hebben die iets korter zijn dan twee centimeter, of ze kunnen een mix van lange en korte vacht hebben, wat een onderscheidende uitstraling heeft - een zeldzamere vacht dan langharige katten hebben.

Als het aan alle raskenmerken voldoet, moet de kat een stamboom hebben die duidelijk op zijn ras wijst, evenals zijn genealogie. Vroeg beginnen in het leven van een kitten helpt en een speciale hoeveelheid tijd per dag is essentieel om bezoeken aan professionele trimmertjes te vermijden. Het grootste punt bij de verzorging is verzorging, omdat langharige katten extra aandacht nodig hebben op deze afdeling. Het historische Algonquin Hotel in New York City heeft sinds de jaren dertig een cat-in-residence, en een van de beroemdste van allemaal was een Ragdoll genaamd Matilda III.

Ragdoll- en Siamese katten kunnen het zeehondenkleurenpatroon van hun vacht en de diepblauwe kleur van hun ogen delen, daarom verwarren mensen ze meestal.

Leave a Comment

All fileds with * are required