Waar kun je ragdoll-kat krijgen?

De gemakkelijkste manier om een ragdoll te adopteren, is door middel van een redding die gespecialiseerd is in Ragdolls. Een goede plek om te beginnen is door een raszoekopdracht te starten op Adopt-A. De Ragdoll is een uitgebalanceerde kat zonder extreme eigenschappen. Het zijn middelgrote tot grote, matig langharige, blauwogige puntige katten.

De puntmarkeringen kunnen worden bedekt door een reeks witte overlappingspatronen. Ragdolls rijpen langzaam en bereiken een volle vacht en kleur op ongeveer drie jaar oud. De Ragdoll is een aanhankelijke en intelligente kat, die de indruk wekt van sierlijke beweging en ingetogen kracht, opvallend van uiterlijk. ragdoll-katten zijn een van de meest unieke en liefdevolle rassen voor elke eigenaar van een huisdier.

Met hun zachte vacht en goede temperament zijn ze een geweldig huisdier waar je hele gezin van zal genieten. Zeer afgestemd op de routines en emoties van hun mens, Ragdolls zijn er als je's nachts thuiskomt om je te begroeten met een beenwrijving, een voorhoofdskus en een grote spinnen. Ook kan een Ragdoll-cattery in Rhode Island bijvoorbeeld een kat hebben die ze aan iemand hebben verkocht, die hem nu moet herplaatsen vanwege een ziekte, een gezinsverhuizing of andere omstandigheden. Na adoptie van ragdoll-katten is het verstandig om uw Ragdoll in uw huis te houden om hem te beschermen tegen aanvallen van coyotes of honden, ziekten verspreid via andere katachtigen, evenals andere problemen die kittens kunnen ervaren als ze buiten spelen.

Er zijn veel Ragdoll-katten die redding nodig hebben, maar het adopteren ervan is een verbintenis op lange termijn. Bij True Blue Ragdolls hebben David en Lara een liefdevolle, veilige en schone thuisomgeving gebouwd die zeer geschikt is voor hun luxe Ragdoll-kittens. Als je in plaats daarvan ragdoll cat rescue Florida of Ragdoll Cat Adoption Florida probeert, krijg je alle reddingscentra in Florida als eerste vermeld. Zoek naar Ragdoll Cat op Facebook, en je zult enorm veel Facebook-groepen over de hele wereld ontwikkelen, specifiek voor Ragdolls.

Of je nu op zoek bent naar Ragdoll Cat Adoption of een kat uit een andere staat wilt redden of als je een kat wilt helpen bij het bereiken van zijn nieuwe huis, misschien ben je nieuwsgierig naar meer informatie over reddings- en transportgroepen. Het is mogelijk om een Ragdoll te vinden die wordt vermeld voor herhuisvesting door een persoon op Craig's List of soms kun je ook ragdoll-kittens te koop vinden via een herplaatsing. Of de prijs van de ragdollkat nu te hoog is of als je een redding wilt vinden, veel mensen kiezen ervoor om een Ragdoll te vinden die herhuisvesting nodig heeft of op zoek te gaan naar een gepensioneerde fokker te koop. Als niet-commerciële organisatie beschermt Ragdolls Rescue USA gepensioneerde Ragdoll-katten voor herhuisvesting en communiceert met degenen die goede kattenbezitters willen en willen worden.

Dergelijke organisaties bieden een thuis voor de dakloze Ragdoll-kittens en -katten en streven ernaar zorgzame eigenaren voor deze katten te vinden. Sommige andere Ragdoll-katten hebben misschien een paar problemen met socialisatie vanwege onvoldoende zorg, liefde, of zelfs mishandeling. Als je de advertentie van de Ragdoll-fokker ziet, lees dan de registratiegegevens van de Ragdoll-fokker om er zeker van te zijn wie deze man is. In 1971 markeerde Ann Baker de naam Ragdoll en na jaren van selectief fokken ontwikkelde de Ragdoll zich tot het ras dat tegenwoordig bekend is.

Het kostte vele jaren moeite om de vreemde verhalen en controverses achter het ras te overwinnen, maar met de zwaarbevochten CFA-kampioenschapsstatus van de Ragdoll die in februari 2000 werd verleend, werd het ras uiteindelijk erkend voor kampioenschap door elke grote Noord-Amerikaanse kattenvereniging.

Leave a Comment

All fileds with * are required